Persondatapolitik


Syn for Sagen indsamler ikke personoplysninger via hjemmesiden www.synforsagen.dk

Videregivelse

Syn for Sagen indsamler ikke personlige data fra tredjepart om dig. Det kan, under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen, være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Sletning af personoplysninger

Personoplysninger du har givet til os, fx i forbindelse med indmeldelse, bliver opbevaret forsvarligt og slettet, når vi ikke længere har behov for dem. Fx hvis du melder dig ud af foreningen.

Links til andre hjemmesider

På vores hjemmeside kan der optræde links til andre hjemmesider og til integrerede hjemmesider. Syn for Sagen er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Kun de, som er direkte afhængige af oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til dine oplysninger. Alle personer, der arbejder med vores webplatform, er underlagt tavshedspligt.

 Syn for Sagen kan dog give udvalgte IT-samarbejdspartnere adgang til at arbejde systemmæssigt med databasen indeholdende personoplysninger, hvis årsagen ligger i drift og udvikling af vores hjemmesider og medlemsplatform. Som udgangspunkt bruges alle oplysninger udelukkende internt i Syn for Sagen.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via mail eller telefon som angivet under ”kontakt” på hjemmesiden. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K eller via www.datatilsynet.dk.